Zakelijk Engels: Expertise Adrienne Zoontjens

      Adrienne Zoontjens
Al 25 jaar docent/trainer Business Engels. Bovendien trainer communicatieve vaardigheden. Internationaal opgeleid – ik heb ervaring met werken in verschillende culturen. Je leert niet púúr Engels, je leert  effectief te communiceren en professioneel over te komen in een Engelstalige zakelijke omgeving. En daarmee meer van je doelen sneller en gemakkelijker te bereiken.

Ben je CEO, manager, leidinggevende, HBO (-plus) professional?

Wil je snel, doelgericht en effectief je Business English verbeteren? Jouw doelen bereiken ook in een Engelstalige omgeving? Meer succes hebben door een goede presentatie?

Mijn aanpak is deskundig, praktisch en heeft snel resultaat. Graag vertel ik u en laat ik u zien wat ik voor u kan betekenen. Interesse? Laat het mij weten. Een afspraak is snel gemaakt.   zakelijkengels@gmail.com

Zakelijk Engels voor Professionals is onderdeel van AZ Coaching en Communicatie, Wolfsheining 30, 4891 WV, Rijsbergen (vlakbij Breda)076-5419532.

This entry was posted in Over Adrienne Zoontjens, Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.